You are currently viewing Új termékcsalád: Legler – small foot fajátékok

Új termékcsalád: Legler – small foot fajátékok

“A boldogság fából készül!

Ezért van, hogy a small foot fajátékok igazán boldoggá teszik a gyerekeket.”

A small foot fajátékok határtalan játékot biztosítanak a gyerekeknek. A modern és változatos megjelenésük, valamint a játékok többcélú felhasználhatósága szabad teret biztosít a gyerekek képzeletének, ezáltal fejlesztve a kreativitást. Egy-egy játék többféle felhasználásának köszönhetően a gyerekek elmélyülhetnek a játékukban és új dolgokat fedezzenek fel. A small foot egy életre szóló játék- és tanulási élményt biztosít.

small foot fajátékok – Németországból

A játékok fejlesztése az észak-németországi központban zajlik. A small foot időtlen játékötleteket varázsol modern megjelenésbe.

  • Minőségi és biztonságos játékokat készítenek, hogy a gyerekek sokáig és gondtalanul játszhassanak velük.
  • Tervezés, fejlesztés és minőségellenőrzés a németországi központban zajlik.
  • A játékok jól átgondoltak, masszívak és tartosak.
  • a small foot intenzív minőségellenőrzést végez termékeinken, és betartják a biztonságos játékokra vonatkozó összes általános előírást. Minden általuk gyártott játéknak megvan a saját magas minőségi követelmények is: a játékoknak biztonságosnak kell lenniük!
  • A játékokat úgy tervezik, hogy generációkon át tartsanak.

A small foot fenntartható erdőgazdálkodásból származó fát és gyorsan növekvő, helyi fafajtákat használ az anyagszállítási útvonalak lerövidítése érdekében. Emellett törekszik a gyártási melléktermékek újrafelhasználására és a fahulladék csökkentésére.

A fajátékoknak nincs szükségük műanyagra ahhoz, hogy szórakoztatóak legyenek! A kis láb elkerüli a műanyag használatát termékeink gyártása, csomagolása és szállítása során, és lehetőség szerint a természetes anyagokat választja.

A small foot fajátékoknak nagyon jó az ár-érték arányuk és meglátásuk szerint, ennek így is kell maradnia!

Vélemény, hozzászólás?